Skægtransplantation

hårtransplantation skæg

Skægtransplantation i Tyrkiet

Ved hjælp af DHI-metode kan der oprettes hvilken som helst form og tykkelse af skæg, overskæg og bakkenbarter eller udføres deres korrektion. Til skæg-, overskæg- eller bryntransplantation anvendes DHI-metode, som giver de bedste resultater i hårgenopretning i hovedbunden i tilfælde af androgen alopeci (den almindeligste form for hårtab).


DONORGRAFTS TIL TRANSPLANTATION AF ANSIGT HÅR BLIVER TAGET FRA HOVEDET

Vores klinik bruger den mest avancerede implantationsteknik. Ved hjælp af DHI-metode skaber vi den rigtige retning og den ønskede vinkel for de transplanterede hår. Dette gør det muligt at plante donorhår med maksimal tæthed og minimalt traume. Som et resultat har håret, der er transplanteret i skæg eller overskæg, den mest naturlige form og naturlige tæthed

For hver patient bestemmes volumenet af en ansigtstransplantation individuelt afhængigt af det ønskede resultat. Teknisk set er en transplantation af skæg, overskæg, øjenbryn eller bakkenbarter ikke anderledes fra en hårtransplantation til androgen alopeci. Imidlertid kan ikke alle behandlere udføre en hårtransplantation i ansigtet. Det er en transplantation, som kræver betydelig erfaring og dygtighed.

 

I de fleste tilfælde bliver der plantet fra 3000 til 4000 grafts til at danne et tykt, fuldgyldigt skæg.

 

ANATOMI OG FYSIOLOGI

Formen og retningen af ​​ansigtshårvækst adskiller sig i forskellige områder. De fleste af folliklerne i ansigtet er follikler med enkelt hår. Håret, der vokser på skæg, er meget tykkere end håret, der vokser på hovedet. Hårtransplantater i nogle områder af ansigtet ikke har keratin, vokser håret på skæget krøllet og har en bølget form i en vis længde.

 

FUNKTIONER VED TRANSPLANTATION AF ANSIGT HÅR

Ved ansigtshårtransplantation er det nødvendigt at udvælge donortransplantater omhyggeligt i henhold til deres kvalitet og derefter implantere dem til en vis dybde for at simulere naturlige "hårkrøller".

I mundvigen, hvor  er muskulær funktion af er mest udtalt, skal donortransplantater placeres "frit", og derfor skal behandleren under plantning tage hensyn til den naturlige retning.

Det er vigtigt at bestemme det optimale antal donortransplantationer – hverken mere eller mindre end nødvendigt.

Der skal kun anvendes donor hårsække med enkelt hår under ansigtstransplantation.

Instrumenterne, der bruges til ansigtshårtransplantation, skal være så skarpe som muligt og have den mindste diameter for ikke at efterlade mærker eller ar på huden.


HVAD DET ER VIGTIGT AT VIDE FOR EN PATIENT

På grund af det faktum, at donortransplantater fra bagsiden af ​​hovedet bruges til skægtransplantation, kan væksten af ​​naturligt og implanteret ansigtshår variere i hastighed og tid.

 

Hud i ansigtet er meget tyndere og mere delikat end hovedbundens hud, derfor kan implantationsområde, efter transplantationen, være midlertidig rød i 15-20 dage, som efter en let solskoldning.

Donorskægtransplantater kan afvige i farve eller tykkelse fra det originale ansigtshår. Alle deres kvaliteter og farve vil være nøjagtigt de samme som før transplantation i det donorområde, hvorfra de ekstraheres. Ikke desto mindre vil donorhåret efter en vis tid tilpasse sig det ny område. For eksempel sker dette, når håret på hovedet og skæg er forskellige i farve. Glem ikke, at enhver hårtransplantation ikke er magisk, men moderne teknologi, derfor vil det endelige resultat af din transplantation i overensstemmelse med naturlige fysiologiske processer være synlig efter 8-12 måneder.


Det er helt gratis og uforpligtende at få et tilbud 
Vi skal bruge nogle billeder for at kunne give dig en vurdering, af resultatet og pris
Send gerne på info@salusmedical.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt