Øjenbrynstransplantation

Øjenbrynstransplantation

Øjenbrynstransplantation 

Øjenbryn, som er en vigtig faktor i nutidens opfattelse af skønhed, kan miste sin fylde på grund af stofbrug,  anvendelser af kosmetik eller genetiske årsager. Anvendelser af metoder, som f.eks., microblading kan medføre, at  øjenbrynene fælder. Mangel på øjenbryn er ikke længere et problem. Det er muligt at få øjenbryn med naturlig udseende med DHI-teknik


Er øjenbrynstransplantation sikker?


Denne behandling udføres ved hjælp af DHI-metoden, og DHI-hårtransplantation er meget sikker og pålidelig. Du behøver ikke bekymre dig om nogen problemer eller bivirkninger relateret til din operation.

Øjenbrynstransplantationer er blevet meget populære, især i de seneste år. Hvert år kommer tusinder af mennesker fra hele verden til Tyrkiet for at få øjenbrynstransplantation.


Hvordan foregår øjenbrynstransplantation?

Øjenbrynstransplantation er en behandling med hjælp af hvilken tykke og fyldige øjenbrynene. I denne operation fjernes det transplanterede hår eller hårsækkene fra personens egen krop. Øjenbrynstransplantationer kan ikke udføres med andre transplantater.

Patienten undersøges inden øjenbrynstransplantationskirurgi. Efter undersøgelse optegnes der ønskede form. Der bliver der også taget en beslutning om hvor mange hårsække der er behov for. Donorområdet blev fundet. Baghovedet er foretrukket donorområde. Fordi hårsækkene er kodet her for at undgå hårtab og er ideelle til transplantationsoperationer.

 

·       Behandling foregår under lokalbedøvelse.

·       Det krævede antal grafts er taget fra donorområde

·       De opsamlede transplantater gøres klar til transplantation.

·       Transplantater bliver overført / plantet.

·       I slutningen af ​​proceduren bliver donorområdet dækket, og det område, hvor øjenbrynstransplantationen udføres, forbliver åbent.

Du kan få en idé om processen ved at se på billederne før og efter øjenbrynstransplantation.