Hårtransplantation Tyrkiet

Hårtab betragtes som et stort problem, der rammer en stor procentdel af befolkningen. Selvom der er forskellige årsager, der bidrager til hårtab, er androgenetisk alopeci, som er en arvelig tilstand forbundet med følsomhed over for androgener, fortsat den vigtigste årsag. Mens de tilgængelige ikke-kirurgiske behandlinger i nogen grad kan hjælpe med at bremse hårtab, har de endeløse fremskridt inden for kirurgisk hårgendannelse gjort hårtransplantation til en næsten fejlfri sikker og effektiv metode for berørte patienter.

Hårtransplantation er en stadigt udviklende type procedure, der tilbyder løsninger til patienter, der kæmper med androgen alopeci såvel som hårtab forårsaget af andre kilder, såsom traume eller inflammatoriske hårtilstande. De naturlige resultater opnået fra hårtransplantationsoperationer fungerer som opmuntrende faktorer og flere mænd og kvinder vælger hårgendannelse hver dag.


SALUS hårtransplantationspakke inkluderer al medicin, VIP lufthavnstransport og supplerende behandlinger vil blive brugt efter hårtransplantation i Tyrkiet. Disse pakker er udarbejdet med hver gæstes tilstand. Din kirurg kan tilføje mere under din hårtransplantationsrejse i Tyrkiet.