FUE Metode

Hårtransplantation Tyrkiet

FUE Hårtransplantation I Tyrkiet

Hvad er FUE hårtransplantation?

FUE er en af ​​de mest effektive og avancerede kirurgiske metoder til hårgendannelse. Ved at undgå lineær ardannelse uddyber det i høj grad metoderne til hårtransplantationskirurgi og bliver en af ​​de mindst invasive procedurer. FUE's verdensomspændende popularitet som en praktisk talt ikke-kirurgisk operation skyldes hovedsagelig de lovende resultater og den relativt korte helingsproces.


Fremskridt inden for FUE-teknologi gør drømmen om næsten usynlig ardannelse til virkelighed. Dette er den mest imponerende fordel ved follikulær ekstraktion (FUE); i modsætning til mere invasive metoder såsom FUG / FUT / FUSS transplantationsmetoder, hvor hårsækkene ekstraheret ved tape-metoden, i FUE permanente transplantater fjernes og implanteres manuelt som individuelle follikulære enheder, og som et resultat af denne proces opstår ardannelse i hovedbunden undgås stort set.

Under hensyntagen til procesens sarte natur er det vigtigt at bemærke, at opnåelse af et naturligt udseende og beskyttelse af donorområdet afhænger af den nøjagtige leverandør af transplantatet, hvilket betyder, at der først og fremmest kræves et specialiseret og professionelt klinisk team for at gennemføre operationen.

Hårtransplantation med FUE-metode


Inden FUE-proceduren påbegyndes, vil patienten blive undersøgt af et antal specialister for at bestemme, hvad nøjagtigt denne type operation er nødvendig for ham. Efter en vurdering informeret om transplantationsprocessen, fordele og ulemper, vil patienten være klar til at fjerne follikulærenheden.

Som et første skridt vil kirurger identificere donorområder, og en personlig planlægningsproces vil være på plads for de mest naturlige resultater. Når de ikke-kirurgiske præparater er afsluttet, barberes hovedbunden, så kirurger tydeligt kan se donorområdet; Ellers kan der opstå flere komplikationer som følge af overhøstning, såsom telogenudstrømning.


Indledende konsultation og medicinske test

Som med enhver anden hårtransplantationsproces er det første skridt at tage  er at konsultere din læge; diskutere din kompatibilitet med proceduren og vælg et individuelt skræddersyet handlingsforløb. Du skal forklare alt om din sygehistorie, herunder din nuværende tilstand og den medicin, du tager.

Efter en konsultationsperiode vil du blive bedt om at gennemføre forskellige lægeundersøgelser, herunder blodprøver, for at sikre at du er sund og fri for infektioner i sig selv. Derudover vil du ikke være i stand til at drikke eller ryge i mindst to uger før operationen, da disse vaner i nogen grad kan undertrykke den ønskede effekt af proceduren og øge risikoen for bivirkninger.


Ekstraktion af hårsækkene

Før   fjernelse af  hårsækkene, vil din kirurg rense og bedøve donorområdet ved hjælp af lokalbedøvelse, så patienten ikke føler smerte. Under hensyntagen til dine individuelle transplantationsbehov vælger han / hun en ekstraktionsmetode mellem to muligheder: skarp eller stump dissektion. Ved at forhindre skæringen af ​​hårsækken undertrykker den skarpe stansdelingsmetode stansens indsættelsesdybde og øger således transplantaternes konsistens. På den anden side bruger den stumme stempelteknik en slags kedelig spids, der er mindre tilbøjelige til at krydse folliklerne. Ved at placere folliklerne i midten af ​​stansen øger dette tip dybden af ​​dissektionsniveauet og reducerer manipulation og kræver i sidste ende mindre indsats for at fjerne transplantatet.


Ved hjælp af en kraftig mikroskopisk lupp arbejder kirurgen med et instrument på en millimeter diameter, såsom et lille slag eller en pincet, og udtrækker hver enkelt follikulær blok fra donorområdet på én gang. Der kræves flere trin for at fuldføre ekstraktionsprocessen: For det første skal der foretages et cirkulært snit omkring folliklen, når man prøver at isolere transplantatet. Derefter fjernes implantaterne direkte fra donorområdet ved hjælp af det førnævnte instrument og lægges til side indtil placeringsprocessen. Det er bydende nødvendigt, at disse transplantater holdes i optimal tilstand; derfor er de opdelt i grupper efter antallet af hår i hver follikel og absorberes i isotonisk saltopløsning.


Når fjernelsen er afsluttet, efterlades små huller, der er skabt i donorområdet, til at heles - i et par dage - og patienten bliver bedt om at sidde lodret til implantationsprocessen. Ved afslutningen af ​​ekstraktionsproceduren vil dine læger indsamle 2.400 til 5.000 transplantater.

Som det sidste trin i follikelekstraktion, vil dine læger overveje den optimale placering af hver follikel for at opnå de ønskede resultater baseret på din unikke hårtab.


Når follikulære transplantater er klar til brug, skal du forberede barberblade eller nåle, der er 1 mm brede og 5-6 mm lange til brug, og åbner slidser i modtagerområdet. Derefter implanteres hårtransplantater delikat og strategisk i hvert snit, en ad gangen, afhængigt af antallet af hår i hver follikel.

Vævsskader fra skæreprocessen begynder normalt at heles efter 3-4 uger. I den tredje uge forbliver hårsækkene i huden, men enderne af håret begynder at kaste. Selv om der i nogle sjældne tilfælde muligvis ikke er hårtab, tager det normalt 4 til 6 måneder for det transplanterede hår at vokse tilbage.

Hele hårtransplantationsoperationen vil være afsluttet på 4-8 timer afhængigt af transplantationens omfang.


Fordele ved DHI-metode
 • Ingen snit og ar
 • Risikoen for infektion er minimal med denne metode,
 • Det er lettere at give naturlig hårretning
 • Naturlige resultater
 • Minimal blodning
 • Det er en mere passende metode til kvinder, da det er ikke nodvendigt at barbere håret af.
 • Direkte plantning kan udføres i det frie rum mellem håret,  dermed er dit eksisterende hår ikke beskadiget.
 • Et naturligt udseende kan fås i det område, hvor den forreste hårgrænse er bestemt.
 • Procedurens succesrate er 98%.

Ulemper ved DHI-metode
 • Selve operation tager længere tid
 • Højere pris

Mulige DHI-bivirkninger kan omfatte:

 • Blødning
 • Hovedbundens hævelse eller blå mærker omkring øjnene
 • Infektion
 • Betændelse
 • Midlertidigt hårtab, helt normal proces
 • KløeEfter DHI-hårtransplantation

For sunde transplantater og en stabil fysisk tilstand skal du tage forskellige forholdsregler, herunder:

 • Undgå udsættelse for solen og intens træning i mindst 4 uger
 • Tag medicin ordineret af din kirurg regelmæssigt.
 • Undgå kemikalier såsom hårprodukter eller shampoo i mindst en måned
 • Brug kun rengøringsmidler, der er anbefalet af din læge.
 • Vask ikke din hovedbund i et par dage efter operationen.
 • Udsæt ikke din hovedbund for ekstrem varme eller kulde.
 • Få nok hvile til en hurtig restitutionsperiode
 • Undgå kemikalier, der kan forstyrre blodgennemstrømningen, såsom alkohol eller cigaretter, i mindst en uge
 • Kæm ikke håret groft i cirka en måned
 • Hvis du bemærker en abnormitet, såsom et symptom på en infektion, skal du straks kontakte din læge


Inden for få uger efter operationen kan du komme ind i en periode med "tab af chok" og stort set miste dit ny implanterede hår. Ingen grund til panik; dette er en fælles del af processen. Ny hårvækst begynder 3-4 måneder efter operationen, og efter 6 måneder vil du kunne se synlige resultater.